Logo Nivo-Media Internet Marketing
Bel nu: 06 40 28 69 80

Website aanmelden

Uw website aanmelden bij zoekmachines is één van de eerste dingen die we doen, wanneer wij een website hebben gebouwd. Ook maakt aanmelden van reeds bestaande websites onderdeel uit van ons optimaliseringspakket. Dat aanmelden is overigens niets bijzonders: we zijn er in enkele seconden achter, of uw website bij de grote zoekmachines is aangemeld. Daarna is het voor ons een kwestie van hooguit 15 minuten en Google, Bing en Yahoo weten van uw bestaan. U zou het zelf kunnen doen…

Website aanmelden bij zoekmachines

De vraag of u het aanmelden bij zoekmachines en directories zou moeten uitbesteden is afhankelijk van slechts 2 vragen: – Is uw tijd goedkoper dan die van ons? – Wilt u zich verdiepen in aanmeldingsvoorwaarden? Is het antwoord op beide vragen ja, dan is het verder eenvoudig. U meldt uw website aan bij de bovenvermelde grote zoekmachines en u bent klaar. Alle andere duizenden zoekmachines over de wereld zijn onnodig. Ze leveren nauwelijk tot geen verkeer en voegen aan de reputatie van uw site niets toe.

Website aanmelden bij andere sites

Uw website aanmelden bij de vaak vele duizenden bedrijvengidsen, startpaginas en onderwerpgerelateerde websites is een heel ander verhaal. De belangrijkste bedrijvengidsen vragen een handmatige invoer, adresgegevens, KvK-nummers, zoekwoorden, beschrijvingen en meer, zodat geautomatiseerde aanmelding haast onmogelijk is. U begrijpt, dat dat een eenvoudig maar uitermate tijdrovend proces is. Zou u dat zelf willen doen, begint dat al met het zoeken naar deze gidsen en startpaginas.

Website aanmelden een noodzaak?

Ja. Google beschrijft het zo: Elke link naar uw site is een stem vóór de belangrijkheid van uw website. Waar deze “stem” vandaan komt is dus ook van belang: een link van een gezaghebbende site is meer waard dan van een kleinere site zonder gerelateerde onderwerpen. Hoe meer kwalitatief goede stemmen, hoe hoger uw rang, hoe hoger u in de zoekresultaten komt te staan.

Is website aanmelden winstgevend?

Ja. Als u producten of diensten verkoopt en u krijgt veel bezoekers door goede positionering bij de zoekmachineresultaten, dan is dat gratis reclame. Als u een website heeft die door de vele bezoekers reclameinkomsten gegenereert, dan is dat op den duur ook winstgevend.

Levert mijn website aanmelden bij andere sites veel bezoekers op?

Ja, indirect. U moet niet verwachten, dat de vele links in de directories u honderden bezoekers oplevert. Vooral niet, wanneer uw website één van de vele is. De bezoekers moet u verwachten van de zoekmachines, die zoals eerder vermeld u door deze vele links hoger in de zoekresultaten plaatsen.

Wanneer kan ik verschil merken?

Het slechte nieuws is, dat bij nieuwe websites dat wel enkele maanden kan duren. Bij oudere websites wellicht korter, afhankelijk van het verleden en goede naam van uw website. Nog meer slecht nieuws: het wordt algemeen aangenomen, dat de zoekmachines er niet van houden plotseling enkele honderden links naar uw site tegen te komen. Dat zou kunnen duiden op ongeoorloofde praktijken. Uw website aanmelden (linkbuilding) is dus een proces van een aantal maanden, waarbij wekelijks een aantal links worden aangevraagd en daar heeft u misschien pas na een jaar het volle profijt van.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bezoek van zoekmachines is zinloos, wanneer zij moeite hebben met het “lezen” van uw site. Daarom vinden wij het belangrijk, dat wij pas gaan aanmelden, wanneer uw site een foutloze code heeft met een goede structuur en voldoende “leesbaar” materiaal, kortom, uw site is geoptimaliseerd. Daarnaast wordt uw website bij het aanmelden vaak beoordeeld door webmasters, voordat zij een link plaatsen. Het is dus van belang uw kwaliteit zo hoog mogelijk te maken. Wanneer uw website voldoende kwaliteit heeft, kunnen we meteen beginnen met aanmelden, of verder optimaliseren èn uw website aanmelden. U krijgt uitgebreid rapport over de gedane aanmeldingen en u bepaalt, wanneer uw budget op is. Zie daarvoor onze tarieven.

Meer weten?

Vul dan het contactformulier in. U krijgt binnen 24 uur antwoord. U kunt natuurlijk ook bellen voor informatie naar 0318-469887.