Logo Nivo-Media Internet Marketing
Bel nu: 06 40 28 69 80

Zoekmachine positionering

Zoekmachine positionering : waarom?

Een goede positie in de organische zoekresultaten is een goedkope manier om geïnteresseerde bezoekers naar uw website te trekken. Een postie bij de top-10 is bij de juiste zoekwoorden dan goud waard.

Zoekmachine positionering: hoe?

Het verwerven van een goede positie in de zoekresultaten is meer dan alleen een technische of inhoudelijke optimalisatie. Naast de tientallen stappen van de SEO-werklijst kijken wij ook naar het algehele concept van uw website, waarbij we letten op:

  • Wervingskracht
  • Duidelijkheid in menustructuur
  • Bedieningsgemak voor de gebruiker

Wij adviseren u daarin en brengen daar waar nodig en gewenst verbeteringen aan.

Zoekmachine positionering: pakket op maat

Onze optimalisatie-diensten worden modulair opgebouw. Daarvoor analyseren wij uw website en stellen prioriteiten voor verbeteringen vast. Na enkele stappen kunnen we al afspreken een evaluatieperiode in te lassen, dat wil zeggen een periode, waarin we de resultaten zullen evalueren. Bent u tevreden, dan zijn we klaar. Soms is uw marktsegment zodanig, dat we een intensievere optimalisatie moeten uitvoeren. In overleg maken we dan opnieuw een prioriteiten-lijst.

Zoekmachine positionering : de kosten

Voor het verbeteren en optimaliseren van uw website rekenen wij €65,- per uur ex. BTW. Zie voor meer informatie onze tarieven.

Door de modulaire aanpak (zie hierboven) betaalt u nooit meer dan nodig.

Meer weten?

Vult u dan gerust vrijblijvend het contactformulier op deze pagina in. U krijgt dan binnen 24 uur een overzicht van hoe wij denken uw website te kunnen verbeteren en een schatting van de tijd in uren die wij denken daarvoor nodig te hebben.
U kunt natuurlijk ook bellen voor informatie naar 0318-469887.
Surf ook eens door onze site voor veel meer informatie over technische aspecten van het zoekmachine optimalisatie en onze andere diensten.