Logo Nivo-Media Internet Marketing
Bel nu: 06 40 28 69 80

Website optimalisatie

Website optimalisatie: een noodzaak?

Website optimalisatie is het verbeteren van uw website. Na website optimalisatie is uw website: beter vindbaar in de zoekresultaten van Google en de andere zoekmachines, de website wordt sneller geladen, overzichtelijker omdat de bezoekers beter hun weg kunnen vinden, gebruikersvriendelijker en u krijgt u meer relevante bezoekers

Uw website beter vindbaar maken

Wij passen uw website zodanig aan, dat u hoger in de zoekresultaten komt te staan en vaker gevonden wordt met bekende en minder bekende zoekwoorden. Zodoende krijgt u meer bezoekers op uw website, maar vooral ook bezoekers die meer gemotiveerd zullen zijn om klant te worden.

De optimalisatie: het proces

Aan de basis van website optimalisatie staat een grondig zoekwoorden-onderzoek en concurrentieanalyse. Niet alleen uw website zullen wij analyseren maar ook die van uw collega’s. Dat geeft ons de voorsprong die wij nodig hebben, om uw website er te laten uitspringen. De volgende stap zal zijn het de technische optimalisatie van de tekst en code. In deze fase graven wij diep in de structuur van de tekst en de correctheid van de code om de website zo goed mogelijk vindbaar te maken en de kwaliteit van de website te verbeteren. Zowel voor u als voor uw bezoeker en klant. Voor meer informatie kunt u onze SEO-werklijst eens bekijken.

Website optimalisatie: de kosten: goedkoper dan u denkt

Voor website optimalisatie rekenen wij €65,- per uur ex. BTW. Zie voor meer informatie onze tarieven.