Logo Nivo-Media Internet Marketing
Bel nu: 06 40 28 69 80

Support

Webdesign en -bouw

Uiteraard zijn wij volledig bereid om uw website te onderhouden. Afhankelijk van de grootte van uw site moet u dan denken aan een minimum van 1 uur per maand. Ook incidenteel onderhoud zoals het toevoegen van afbeeldingen of een volledige pagina behoort tot de mogelijkheden.

Zoekmachinemarketing

Optimalisatieprocessen zijn constant onderhevig aan verandering. Uw collega’s zitten niet stil en de zoekmachines passen hun rekenprocessen ook aan. Soms merkt u, dat de positie van uw site in de zoekresultaten daalt. Dit kan van voorbijgaande aard zijn, maar als u zich daar zorgen over maakt kunt u contact opnemen. Dan kunnen wij kijken wat we voor u kunnen doen.

Advertising

Gedurende 1 maand, verzorgen wij het onderhoud. Als de campagne is stopgezet of u neemt zelf de campagnezorg over, dan is de opdracht gestopt. Uiteraard kunnen wij voor u een nieuwe campagne opzetten. Het voorwerk zoals zoekwoordenonderzoek en campagnesetup is dan vaak sneller klaar, waardoor u veel goedkoper uit bent. Natuurlijk gaan wij wel op vragen in, die u over een gevoerde campagne zou willen stellen.