Logo Nivo-Media Internet Marketing
Bel nu: 06 40 28 69 80

SEO-Advies

SEO-advies: waarover?

Bij website verbeteren spelen enorm veel aspecten een rol.
Die aspecten zijn globaal in twee categorieën onder te brengen:

  • Inhoudelijke aspecten van de website
  • Technische aspecten

SEO advies: Structuur van de website

Met de structuur bedoelen we onder andere de volgende punten:

  • Wervingskracht
  • Duidelijkheid in menustructuur
  • Bedieningsgemak voor de gebruiker

De bediening en snelheid van een website is van doorslaggevend belang bij een beslissing om een site verder te bekijken dan wel te verlaten. Dat gebeurt zelfs al in de eerste paar seconden. Het heeft weinig zin om bezoekers te trekken zonder dat uw website uitnodigt om die actie te ondenemen, die u van de gebruiker wenst. Niet voor niets dat Google de "gebruikerservaring" als speerpunt van hun marketing gebruikt.
In ons advies-rapport zal een beoordeling staan op bovenstaande drie punten. Wanneer u besluit ons een optimalisatieopdracht te geven, bespreken we de details met u en/of uw webmaster.

SEO advies: technische aspecten

Voor het technisch realiseren van betere zoekresultaten hebben we een SEO-werklijst geformuleerd. Aan hand daarvan vinken wij aan, voor welke werkzaamheden u zou kunnen kiezen om uit te voeren. Ook geven wij een schatting aan van de tijd die wij verwachten nodig te hebben voor het uitvoeren van elk punt.
Wanneer u geïnteresseerd bent komen we over de details uiteraard nader te spreken.

Het SEO advies is klaar. Wat nu?

De volgende stap is een gesprek, waarbij we nader op de werkzaamheden ingaan.
– Zo is het is mogelijk, dat we afspreken, uitsluitend een adviserende rol op ons te nemen. Dat betekent, dat uw eigen webmaster de werkzaamheden ter hand neemt. In dat geval krijgt u een gedetailleerd rapport met een lijst met aanbevelingen, die uw webmaster zou kunnen uitvoeren.
– Het is natuurlijk ook mogelijk dat wij dat voor u doen. We stellen dan een pakket van werkzaamheden samen dat past binnen uw budget.

De kosten

Voor het verbeteren van uw website rekenen wij €65,- per uur ex. BTW. Zie voor meer informatie onze tarieven.