Logo Nivo-Media Internet Marketing
Bel nu: 06 40 28 69 80

Webontwikkeling

Websitebouw in zes fasen

Het uitgangspunt voor het bouwen van een website door Nivo-Media vormt steeds zoekmachine optimalisatie: het zodanig technisch realiseren van uw website, zodat de relevante bezoekersaantallen worden gemaximaliseerd. Op grond van uw marketingstrategie nemen we dan beslissingen betreffende zoekwoorden, interne linkstructuur en inhoud. Op basis van uw marktstrategie gaan wij in gesprek. De bouw bestaat afhankelijk van de grootte van het project uit zes fasen:
  1. Bepalen van het doel van de website
  2. Planning
  3. Layout
  4. Programmeren en technische realisatie
  5. Inhoudelijke realisatie
  6. Implementatie en testen
  7. Aanmelden bij zoekmachines
Uw website is dan klaar en geoptimaliseerd. Daarna kunnen wij voor u een verdere optimalisatie verzorgen om uw positie in de zoekresultaten verder te verbeteren en tevens zorgen wij indien gewenst voor de online website promotie.

Duur van de bouw

Van sommige websites duurt de bouw enkele uren, van andere enkele weken of zelfs maanden. Dat is in hoofdzaak afhankelijk van het doel van de website en de mate van zoekmachine optimalisatie. Het is dus aan u hoeveel geld u aan elk stapje wilt besteden.

Eigendom

Al tijdens de bouw zijn alle bestanden uw eigendom, zoals bronbestanden, teksten, illustraties en gegevens die nodig zijn voor de bouw en onderhoud van uw website. U heeft te allen tijde recht op inzage. Wij geven u de mogelijkheid om elke fase van de bouw te volgen. Ook het domein – voorzover wij die voor u hebben geregistreerd – is op uw (bedrijfs)naam ingeschreven en is blijvend uw eigendom.

Service en garantie

Op de webhosting heeft u blijvend support. Ook op de bouw van uw site verlenen wij support voor zover uw website ongewijzigd is gebleven. Dat betekent, dat als na de testfase en oplevering er toch nog gebreken zouden blijken te zijn, dan corrigeren wij die kosteloos. Mocht u besluiten uw website in eigen beheer en onderhoud te nemen, bij voorbeeld door zelf uitbreidingen te gaan coderen, dan vervalt de garantie op de gehele site. Overigens is het heel gebruikelijk om zelf aan een website te gaan programmeren naarmate de tijd en/of vaardigheden dat toelaten. Geeft u er de voorkeur aan om het beheer uit handen te geven, dan nemen wij die taak graag op ons.

Meer weten?

Vul dan het contactformulier op deze pagina in. U krijgt dan binnen 24 uur antwoord.