Logo Nivo-Media Internet Marketing
Bel nu: 06 40 28 69 80

Meer bezoekers op uw website?

Meer bezoekers op uw website door SEO

Wij verbeteren technisch zowel als inhoudelijk websites, zodat u een hogere positie krijgt in de zoekresultaten van de grote zoekmachines. Wij doen dat aan de hand van een grondig sleutelwoordenonderzoek waarna wij deze zoekwoorden implementeren in de code, tekst en linkstructuur van uw website. Verder voeren we desgewenst een verdere SEO van uw website uit door de code en snelheid te verbeteren. Zie voor de mogelijke werkzaamheden de SEO-werklijst. Daarnaast verzorgen wij voor het aanmelden van uw website: meer links naar uw site. Zo krijgt u (vaak indirect) meer bezoekers op uw website.

Relevantie verhogen door SEO: de werkwijze

Eerst voeren we een uitgebreide diagnostiek uit. Daarvoor installeren we het gratis analysepakket Google Analytics. Daarbij kijken we naar zowel de technische aspecten alsook het algehele concept van uw website:
  • Komen de klanten op de pagina’s terecht waar u ze wilt hebben?
  • Zijn er voldoende conversies op deze pagina’s?
  • Hebben uw pagina’s voldoende wervingskracht?
  • Is uw menustructuur voldoende duidelijk?
  • Is de website gemakkelijk te bedienen?
Wij doen dan aanbevelingen voor eventuele verbeteringen. Op deze manier kunnen we de relevantie van een bezoek verhogen. Voor de technische optimalisatie leggen wij uw website onder een vergrootglas en werken we een lijst van werkzaamheden af die naar onze mening het dringendst gedaan moeten worden.

SEO: meer relevante bezoekers

Samenvattend kunnen we zeggen, dat door de “verkoopkracht” van uw website te analyseren en zonodig te verbeteren alsook de technische optimalisatie ter hand te nemen u over het eindresultaat zeer tevreden zult zijn, namelijk meer bezoekers, of beter: meer klanten.

SEO: pakket op maat

Onze optimalisatie-diensten worden modulair opgebouw. Na enkele stappen kunnen we al afspreken een evaluatieperiode in te lassen, dat wil zeggen een periode, waarin we de resultaten zullen evalueren. Bent u tevreden, dan zijn we klaar. Soms is uw marktsegment zodanig, dat we een intensievere optimalisatie moeten uitvoeren. In overleg maken we dan opnieuw een prioriteiten-lijst.

SEO: Kosten

Voor search engine optimization rekenen wij €65,- per uur. Zie voor meer informatie onze tarieven.