Logo Nivo-Media Internet Marketing
Bel nu: 06 40 28 69 80

Bezoekersaantal verbeteren

Hoe verbetert u het bezoekersaantal?

Dat kan op 2 manieren:

  • met zoekmachine optimalisatie
  • met website promotie

Bezoekersaantal verbeteren door zoekmachine optimalisatie

Optimalisatie is het nemen van een aantal technische en esthetische maatregelen, om het bezoekersaantal en de gebruikerservaring van uw website te verbeteren.
Een hele mondvol maar u verbetert uw bezoekersaantal, wanneer u hoog in de zoekresultaten komt te staan. En dat gebeurt, wanneer de zoekmachines vinden, dat de inhoud van uw pagina zeer relevant is voor de zoekopdracht.
Daarnaast zijn de zoekmachinerobots ook enigszins in staat om de kwaliteit van de gebruikerservaring (de bediening van uw website) te beoordelen. Die moet dus in orde zijn. Ook dat zijn technische aspecten, die wij graag voor u verbeteren.
Tenslotte wilt u natuurlijk dat uw bezoekers terugkomen. Ook dat is een verhoging van het bezoekersaantal. Uw website moet dan ook zo aangenaam mogelijk werken voor uw bezoekers. Hij moet snel zijn, makkelijk te bedienen en uw bezoekers moeten niet hoeven te zoeken naar hoe ze van uw dienst gebruik kunnen maken, of hoe ze uw product kunnen kopen.
Klik op de link voor meer over zoekmachine optimalisatie.

Bezoekersaantal verbeteren door website promotie

Om op zeer korte termijn uw bezoekersaantal te verhogen, kunt u een reclamecampagne op de zoekmachines starten tegen CPC kosten.
Google AdWords of Yahoo Search Marketing kunnen dan binnen een dag voor soms een enorme stijging in uw bezoekersaantal zorgen.
Deze promotie verzorgen wij ook graag voor u. Klik op de link voor meer over website promotie.

De kosten

Voor het verbeteren van het bezoekersaantal rekenen wij €65,- per uur ex. BTW. Zie voor meer informatie onze tarieven.